Service en garantie

Staan hoog in het vaandel

Bezoek onze ruime showroom

Vele modellen in Oosterhout

Hoge kwaliteit tuinmeubelen

Modern en klassiek

COMBI DEAL!!!

Ontvang 10% korting op uw overkapping, bij aankoop van een overkapping & lounge / tuinset.

Een veranda wordt ook wel een terras- of tuinoverkapping genoemd. Het is een dak van polycarbonaat of glas op staanders dat dient als verlengstuk van jouw woonruimte. Een veranda aan huis geeft je meer ruimte om te leven, het hele jaar door, binnen én buiten. 

Kenmerken bij glazen veranda's zijn de grote glaspartijen, hierdoor komt er extra veel licht in huis. En laat dat nu net bevorderlijk zijn voor ons welzijn! Het perfecte zicht naar buiten zorgt daarnaast voor een vrij gevoel, waardoor je je extra betrokken voelt bij het buitenleven. Breid jouw aluminium veranda uit met verschillende opties en accessoires voor nog meer comfort. 

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig materiaal. Waar houten overkappingen kunnen scheuren of rotten, zijn aluminium veranda’s licht, sterk en onderhoudsarm. Het sterke aluminium zorgt ervoor dat er grote overspanningen mogelijk zijn, zonder dat het design hieronder komt te lijden. 

Hoe kies ik de juiste positie voor mijn veranda overkapping? Een vraag die wij vaak krijgen. Je kan je veranda aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Een vrijstaande veranda noemen we ook wel eens een losstaande veranda. Deze constructie staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Ideaal als je bijvoorbeeld achter in de tuin het langste zon hebt.

Wil je onze producten in het echt zien en beleven? Dan ben je bij onze showroom in Oosterhout NB van harte welkom. Hier vind je een veranda met alle mogelijke opties op een veranda. Tot snel!