happyoutdoorliving.nltest
Bezoek onze showroom
Vele veranda modellen te bekijken in Breda
Offerte aanvragen
Hoge kwaliteit veranda's
Modern en klassiek
Offerte aanvragen
Service en garantie
Staan hoog in het vaandel
Offerte aanvragen
Previous slide
Next slide

Veranda's en overkappingen

Hoge kwaliteit, binnen 4 weken geplaatst

Veranda, terras- of tuinoverkapping

Een veranda wordt ook wel een terras- of tuinoverkapping genoemd. Het is een dak van polycarbonaat of glas op staanders dat dient als verlengstuk van uw woonruimte. Een veranda aan huis geeft u meer ruimte om te leven, het hele jaar door, binnen én buiten. 

Kenmerken bij glazen veranda’s zijn de grote glaspartijen, hierdoor komt er extra veel licht in huis. En laat dat nu net bevorderlijk zijn voor ons welzijn! Het perfecte zicht naar buiten zorgt daarnaast voor een vrij gevoel, waardoor u extra betrokken voelt bij het buitenleven. Breid uw aluminium veranda uit met verschillende opties en accessoires voor nog meer comfort. 

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig materiaal. Waar houten overkappingen kunnen scheuren of rotten, zijn aluminium veranda’s licht, sterk en onderhoudsarm. Het sterke aluminium zorgt ervoor dat er grote overspanningen mogelijk zijn, zonder dat het design hieronder komt te lijden.

De juiste veranda kiezen

Hoe kies ik de juiste positie voor mijn veranda overkapping? Een vraag die wij vaak krijgen. U kan uw veranda aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Een vrijstaande veranda noemen we ook wel eens een losstaande veranda. Deze constructie staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Ideaal als u bijvoorbeeld achter in de tuin het langste zon hebt.

Wilt u onze producten in het echt zien en beleven? Dan bent u  bij onze showroom in Breda van harte welkom. Hier vindt u een veranda met alle mogelijke opties op een veranda. Tot snel!