happyoutdoorliving.nltest
Bezoek onze ruime showroom
Vele modellen in Breda
Hoge kwaliteit tuinmeubelen
Modern en klassiek
Service en garantie
Staan hoog in het vaandel
Previous slide
Next slide

Kwaliteits tuinmeubelen in Breda en omgeving

Wicker tuinmeubelen, teak en metalen tuinmeubelen, loungesets en parasols

Wicker tuinmeubelen

Wicker staat voor hoogwaardige tuinmeubelen van vlechtwerk. Wicker wordt ook wel kunststof vlechtwerk genoemd en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. De echte wicker tuinmeubelen worden met de hand gevlochten. Dat vlechtwerk geeft het tuinmeubel een speels effect. Wicker tuinmeubelen reinigt u het best met veel water, groene zeep en een zachte borstel. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen want die kunnen uw wicker tuinmeubel beschadigen. Wicker is tegenwoordig een erg populair materiaal. Het heeft eigenschappen die het heel geschikt maken voor gebruik in tuinmeubelen:

 • Het is mooi, licht in gewicht en tegelijk erg sterk

 • Wicker is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen

 • Het materiaal is uitstekend bestand tegen weersinvloeden

Teak tuinmeubelen

Teak is een hardhoutsoort die langzaam groeit. Teak heeft een fijne nerfstructuur en is van zichzelf wat vettig. Het is een erg geschikt materiaal voor tuinmeubelen in ons vochtige Nederland. Het volstaat om uw teak tuinmeubel tweemaal per jaar te reinigen. Dit kan het beste als het teak goed nat is. Borstel het vuil weg met een stevige borstel en een lauwe soda oplossing in de lengterichting van de houtnerf. Teak tuinmeubelen hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn ook nog eens duurzaam. Daarnaast heeft teak nog andere eigenschappen die het erg geschikt maken voor tuinmeubels:

 • Het is een sterk en zwaar materiaal

 • Nat geworden teak droogt snel in de zon

 • Teak is onderhoudsarm en gaat jarenlang mee

Stalen tuinmeubelen

Roest vast stalen tuinmeubelen geven uw tuin een moderne en strakke uitstraling. Bij Happy Outdoor Living vindt u een ruime keus in RVS-tuinmeubelen. RVS is een sterk en duurzaam materiaal dat veel gebruikt wordt voor tuinstoelen, tuintafels en loungesets. Roest vast stalen tuinmeubelen kunt u reinigen met een speciale RVS-reiniger. Deze zorgt tevens voor bescherming van het RVS. Met de speciale reiniger maakt u het oppervlak van uw RVS-tuinmeubelen gladder. Dat voorkomt een snelle aanhechting van nieuwe verontreinigingen. De eigenschappen van roest vast stalen tuinmeubelen zijn.

 • Het is een sterk en zwaar materiaal

 • Roest vast stalen meubelen zijn duurzaam

 • RVS heeft een moderne uitstraling

Aluminium tuinmeubelen

Aluminium is een materiaal dat in veel tuinmeubelen van Happy Outdoor Living wordt verwerkt. Aluminium is licht van gewicht, toch sterk en het roest niet. Daardoor is het heel geschikt om voor tuinmeubelen te gebruiken. Aluminium kan direct zichtbaar verwerkt zijn, maar ook niet direct zichtbaar. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in de frames van wicker tuinmeubelen. Als het aluminium zichtbaar is, wordt er meestal een gekleurde poedercoating op aangebracht. Dat ziet er fraai uit en zorgt voor een extra bescherming. Aluminium heeft veel mooie eigenschappen waardoor het ideaal is voor buitengebruik: 

 • Aluminium is gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk

 • Het materiaal is net zo sterk als ijzer, maar kan niet doorroesten

 • Het voelt aangenaam aan, want het neemt de buitentemperatuur over

Loungesets voor comfortabel buiten zitten

Er bestaan veel verschillende soorten loungesets. Bij Happy Outdoor Living kunt u terecht voor allerlei varianten. Van loungesets in wicker-uitvoering tot aliminium sets waarin teak verwerkt is. We hebben voor elke situatie passende oplossingen. Een aantal loungesets kunt u ook uitbreiden met losse elementen. Zo kunt u een set samenstellen die perfect past in uw tuin, op uw balkon, onder uw overkapping of op uw veranda. Iedere tuin of ieder balkon is weer anders. De showmodellen in onze showroom geven u een uitstekende indruk van de manier waarop de verschillende soorten loungesets een ruimte vullen. U vindt bij ons de volgende modellen:

 • Hoek loungesets en stoel loungesets

 • Stoel-bank loungesets en lounge dining sets

 • Chaise longue loungesets

Parasols voor ieder terras en elk balkon

In de zomerzon kan de temperatuur hoog oplopen. Schaduw is dan geen overbodige luxe op uw terras of balkon. Met een goede parasol bent u daarvan verzekerd. Bovendien geeft zo’n parasol meer dan alleen schaduw. Het is een extra aankleding voor buiten en het verhoogd de gezelligheid. Bij Happy Outdoor Living bieden wij u de keus uit een breed assortiment parasols voor op uw terras of balkon. Uiteraard is de grootte van uw terras of balkon in belangrijke mate bepalend voor de grootte en de vorm van de parasol die u kunt plaatsen. Wij bieden daarom ook verschillende formaten en varianten in vorm aan. U vindt bij ons onder andere: 

 • Ronde, vierkante en rechthoekige parasols

 • Parasols met volant en zonder volant

 • Parasols met een houten mast en houten baleinen

Advies voor de wintermaanden

Om zo lang mogelijk plezier van uw tuinmeubelen te hebben, is het verstandig om ze in de winterperiode op te bergen in een garage of schuur. Als dat niet mogelijk is, kunt u ze ook buiten laten staan en afdekken met een hoes. Doe dat wel op zo’n manier dat er ventilatie mogelijk is waardoor vocht weg kan en zich niet ophoopt onder de hoes. Door vocht dat niet weg kan, kunnen er namelijk weervlekken op uw tuinmeubel ontstaan. Dat zijn hardnekkige vlekken die in het materiaal gaan zitten en niet meer te verwijderen zijn. Staan de tuinmeubelen onder een overkapping, dan hoeft u geen bijzondere maatregelen te treffen en kunt u ze zelfs het hele jaar door gebruiken.

 

Happy Outdoor Living

Kwaliteit is geen toeval, dat is het motto van Happy Outdoor Living. Voor alle tuinmeubelen die wij in ons assortiment hebben, leggen wij de lat hoog. Zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van comfort. Alle tuinmeubelen en tuinaccessoires van ons huismerk Happy Outdoor Living voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteits- en comforteisen. U ziet dat bijvoorbeeld aan de dikte van de gebruikte materialen, aan de wijze waarop verbindingen en lasnaden zijn gemaakt en aan de afwerking van het wicker-vlechtwerk. Uiteraard gelden onze strenge kwaliteitseisen ook voor de producten van andere merken in ons assortiment. Wilt u meer weten over de tuinproducten van Happy Outdoor Living? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.