Bezoek onze ruime showroom
Vele modellen in Breda
Hoge kwaliteit tuinmeubelen
Modern en klassiek
Service en garantie
Staan hoog in het vaandel
Previous
Next

Prijsopgave Veranda / overkapping

Een offerte op maat geeft u direct zicht op de totale kosten

100% tevreden over de prijs en het resultaat

Happy Outdoor Living levert Veranda, overkapping tuinmeubelen, loungesets, tuintafels, tuinstoelen en parasols in diverse prijsklassen. Bij ons vindt u veranda’s en tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit voor elk budget. Wij kunnen al uw wensen voor de inrichting van uw tuin, balkon of veranda perfect realiseren en denken graag mee over passende oplossingen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u 100% tevreden bent, zowel over het resultaat als over de prijs.

 

Direct online een offerte opvragen

Vul in het formulier op deze pagina uw gegevens en de wensen voor uw veranda en tuinmeubilair in. Wij nemen dan snel contact met u op. Soms is het voor een goed advies belangrijk om de mogelijkheden bij u thuis te bekijken. Indien u dat wilt, komen wij daarvoor graag bij u langs. Als we een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uw wensen hebben, maken wij een vrijblijvende en passende offerte voor u.

Offerteformulier

Laat dit veld blanco
U kunt foto's of een video van uw huis/tuin toevoegen. Zo krijgen we een beter beeld van uw situatie en kunnen we u nog beter helpen. Max bestandsgrootte: 64 MB.
Sleep bestanden hierheen of selecteer bestanden
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Problemen met het toevoegen van een foto of video? Verstuur de foto of video via info@happyoutdoorliving.nl of Whatsapp: 06 – 42 12 79 94

Contactgegevens