Bezoek onze ruime showroom

Vele modellen in Oosterhout

Hoge kwaliteit tuinmeubelen

Modern en klassiek

Service en garantie

Staan hoog in het vaandel

Altijd de nieuwste collectie tuinmeubelen in de showroom

Kom inspiratie opdoen en krijg meteen deskundig advies

Bezoek onze showroom in Oosterhout

In onze showroom in Oosterhout vindt u altijd de nieuwste collectie tuinmeubelen. Bezoek onze showroom en ontdek hoe onze tuinmeubels, loungesets en tuinaccessoires uw buitenruimte kunnen omtoveren in een bijzondere en aangename leefruimte. Doe hier alle inspiratie op voor een heerlijk relaxte zithoek in uw tuin, op uw balkon of onder uw overkapping. U krijgt in onze showroom niet alleen een goed beeld van de ruimte die u nodig heeft. Ook het comfort en de kwaliteit van onze tuinmeubelen kunt u hier meteen zelf ervaren.

Verkoop vanuit de showroom

Onze tuinmeubel specialisten staan klaar om u deskundig te adviseren. De tuinmeubels die u in onze showroom uitkiest, kunnen wij vanuit ons magazijn in de regel binnen vijf werkdagen leveren. Moeten wij een artikel voor u bestellen, dan krijgt u van ons altijd een exacte leverdatum. Valt uw keus op een artikel in onze showroom en wilt u dat meteen zelf meenemen, dan is dat altijd mogelijk. Ook kunnen wij uw aankopen in heel Nederland bezorgen. Kijk voor meer informatie over onze bezorgservice bij bezorging.

Telefonisch of online bestellen

Naast verkoop via onze showroom bieden wij ook de mogelijkheid om tuinmeubelen en andere tuinproducten telefonisch of online bij ons te bestellen. Telefonisch bestellen heeft als belangrijk voordeel dat wij direct naar uw wensen kunnen vragen en dat we alle productdetails meteen met u kunnen bespreken. Wij kunnen u dan het beste helpen om het juiste product te bestellen. U vindt al onze tuinmeubelen, loungesets, parasols en andere tuinartikelen op onze website.

Meer informatie over onze Showroom

Onze showroom vindt u aan de Damweg 47 in Oosterhout (Noord-Brabant). Er zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar. U bent welkom voor een bezoek van maandag tot en met zaterdag tussen 11.30 en 17.00 uur. Zondagen op afspraak. Wij verwelkomen u met een lekkere kop koffie en een heerlijke bonbon. Wilt u ons buiten de vaste openingstijden bezoeken, dan is dat ook mogelijk. Zowel in de avonduren als op zondag. Maak voor een bezoek buiten de openingstijden een afspraak. U kunt daarvoor bellen met 0162-24 20 06.